Menu Sluiten

Wat doen we?

Curious experts in making the difference!!

Wij geloven dat succesvolle organisaties beschikken over daadkrachtige medewerkers die vooruit willen en daarbij in staat worden gesteld om hun performance te verbeteren. Door de medewerker uit te rusten met praktische en doelgerichte ondersteuning in hun taakuitvoering kunnen zij het verschil maken in jouw organisatie. Deze taakgerichte ondersteuning versterkt het zelfvertrouwen van de medewerker waardoor deze zelfverzekerd en klantgerichter zijn werk kan doen en ruimte krijgt om te excelleren in zaken die er echt toe doen.

Wij voegen waarde toe in jouw project waarbij we kijken hoe we het leren in het werkproces optimaal kunnen integreren. Hierbij ligt de nadruk niet alleen op performance support (in elektronische of andere vorm) maar ook op andere werkvormen zoals micro-learning, de inzet van e-Learning of blended learning, samenwerkend leren, etc. We bestrijken echt alle 5 de momenten.

We hebben elk ruim 20 jaar ervaring met e-Learning en performance support en combineren dit met praktische instelling en een kritische blik. We pakken alleen projecten aan waarmee we voor jou en jouw organisatie het verschil maken.

We kunnen jouw team van onderwijskundigen, L&D afdeling en de stakeholders binnen je organisatie ook begeleiden bij projecten rondom Workflow Learning en de daarbij horende verandering van verantwoordelijkheden en rollen.

Waar staan we voor met Workflow Learning?

  • Wij voegen waarde toe aan jouw organisatie. Het liefst maken we hier concrete afspraken over en meten we dit.
  • Wij delen zoveel mogelijk. We delen alle materialen die we zelf maken via een Creative Commons licentie zodat je dit kunt gebruiken.
  • Wij zijn transparant en onafhankelijk. We houden geen informatie achter of hebben afspraken met aanbieders van systemen. What you see is what you get. We verdienen alleen geld door je project succesvol te laten verlopen. We verkopen alleen onze kennis en inzet.
  • Wij dragen graag het stokje over. We zorgen dat jouw opganisatie zoveel mogelijk zelf kan doen. We maken je onafhankelijk van ons advies of begeleiding. Hierbij hanteren we het model van scaffolding.